Ubar Pitness Abi

Posted on April 4, 2019. Filed under: Fitness & Gym, SUNDA |

Margi abi teh daékeun pitness atawa gym. Dimana éta sepor téh ceukap nguras tanaga. Salain éta, otot pun rék geuringan waé saeunggeusna.

Mangkana, saatos sepor pitnes téh, kudu neda nu lobaan tur bergizi waé. Ogé kudu ngaso atawa saré mun ripuh pisan, ameh otot2 dina awak améh cararageur.

Tah, suplemen eta pungsina salaku panambih kadaharan, gizi, vitamin, dll.

Mun teu diasupkeun kana awak, atawa kirang jumlahna, mangka, awak badé lami jantenna istilahna.

Nah, ameh enggal janten ieu otot awak, kudu anggo ubar, atawa istilahna booster. Nyaéta steroid. Naon éta teh ? Kecap nu ahéng..

Nya, tangtosna geus pada ngarti lah kuduna. Éta landong berpungsi sabagé booster, ngagancangeun masa pencageurean. Dipalih éta, éta bisa nambihan tanaga, janten teh awak teu enggal ripuh.

Dipalih éta, pungsina sabagé panambih power atawa tanaga. Buktosna, jelema nu kanggo éta, tiasa nyandak beban nu leuwih abot.

Kanyaho/luang abi, saatos nojos éta landong, mangka, abi téh tadina nu ngarasa tunduh/palat/oleng, ayeuna janten seger/cenghar deui.

Nyatana/tétéla, pas/waktos/danget nojos/nyuntikeun éta ubar/landong, salila/salami di tempat anu pas, teu asa/moal karasa geuringan, atawa karasa baal.

Tah carana kieu :

1. Séka/usap/oléskeun kulit pingping jeung tisu alcohol. Beuki loba/seueur/réa, beuki alus.

Éta alkohol téh pungsina sabagé pembaal / paéhan asa supados kulit nu ditojos teu kitu karasa geuring.

2. Kanggo syringe/spet/suntikan ukuran 3cc/3ml, jeung jarum ukuran 23G. Tiasa merk Terumo, OneMed, dll.

3.Séka/usap/oléskeun éta jarum suntik jeung tisu alcohol. Supados leres2 steril.

4. Sedot/kenyot éta ubar jeung spet, saloba saeutikna 1cc atawa leuwih, sakarep mu déwék.

5. Langsung tojoskeun ka pingping sapalihan gigir/gedeng, margi éta palihan boga/gaduh saeutik pembuluh getih.dimana éta ubar teu meunang asup/lebet ka pembuluh getih, sanes kudu asup ka otot.

6. Saatos jarum nanceb, kenyot saeutik heula, supados nangtoskeun teu aya getih nu kasedot eta spet.

Lamun/bisi/bilih aya getih nu kasedot ka spet, mangka éta hartina anjeun lepat nojosna, nyaéta malihan nojos ka pembuluh getih, dimana éta mala/bahya

Lalu kudu diulang deui, kudu nojos ka bagéan nu teu aya pembuluh getihna.

7. Bisi tos aman, lalu nyemprotkeun éta ubar lalalunan, kudu sakabéhna, ulah disésakeun saeutik pun.

8. Tarik ëta spet jeung jarum lalaunan. Mun aya getih kaluar/bucat, teu nanaonan, sésa ditempelkeun jeung kapas alkohol.

Kacindekanana :

Lamun hayang ngawangun awak jeung pitnes, mah teu kudu kanggo ubar.

Nojos keun éta ubar kudu ka otot, teu meunang ka pembuluh getih.

Teu badé asaan geuring lamun pas nojosna

Steroid sami jiga hormon, aya nu di nginum. Aya ogé nu ditojos.

Lamun panglobaan éta ubar mangka badé mandekeun produksi hormon alami awak.

Epek gigir/gedeng nu ngarugikeun nyaéta :

Bijilna Bisul, jerawat margi luhurna/lobana asupan hormon testosteron ka awak.

Gairah seks jantén unggah/ luhur. Mangkana kudu di doloskeun ka anu leres, sapertos sepor nu mindeng/remen.

Lamun teu disasarengan / carang sepor atawa kagiatan awak mangka resiko mumbul bisul/jerawat, hayang kawin, bucat waé.

Kanggo éta ubar badé sia2, lamun teu disarengkeun jeung kadaharan nu loba, remen, tur bergizi, supados/améh tiasa latihan nu teuas, jeung remen.

Badé teu aya gunana, malihan miceun acis kénéh.

Tungtung kecap, hatur nuhun pisan parantos maca/maos abdi ku artikel ieu. Mugi2 urang sadayana sok dibérékeun kasihatan jeung rejeki ti Gusti Allah.

Salamet répéhrapih raharja tur sok sukses.

Iklan

Make a Comment

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogger menyukai ini: