CAI

Posted on April 21, 2019. Filed under: Mobil, SUNDA |

Saatos nyien OCT, mangka tiasa jien CAI (cold air injection). Pungsina nyaéta ngaasupkeun hawa tiis tur resik ka jero rohang beuleum.

Ti liang intake manifold nuju ka jero kabin

Carana téh cekap gampil, nyaéta jeung kanggo selang ka liang intake manipold, teras diasupkeun ka rohang pentilasi AC.

Jantenna hawa tiis ti ac dikocorkeun ka jero intake manipold.

Tuluy, selang éta bakalan nyedot hawa cekap loba, mangkana kudu diatur kanggo keran palastik

Teras, selangna langkung ka jero dashboard, langkung jalur AC

Mugi2, aya tambihan tanaga jeung penghematan bensin engkena.

Tungtung kecap, hatur nuhun pisan parantos maca/maos abdi ku artikel ieu. Mugi2 urang sadayana sok dibérékeun kasihatan jeung rejeki ti Gusti Allah.

Salamet répéhrapih raharja tur sok sukses.

Iklan

Make a Comment

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogger menyukai ini: